piektdiena, septembris 18, 2015

Akadēmija 3Steam

Akadēmijas 3Steam piedāvājums

Esmu jau diezgan erudīts interneta lietotājs, bet zināšanu nekad nevar būt par daudz. Tāpēc vienmēr ar prieku izmantoju katru iespēju apgūt kaut ko jaunu un izvērtēt dažādus interneta projektus. Šis Akadēmija 3Steam piedāvājums man likās interesants tāpēc, ka esmu redzējis līdzīgus projektus angliskajā vidē un gribējās izpētīt, ko tad piedāvā krievu valodā.



Varu teikt, ka nenožēloju ne mirkli, ka pievienojos šim bezmaksas apmācību kursam. Kaut arī pašam jau bija savs blogs un to jau rakstīju vairākus gadus, tomēr izveidoju vienu jaunu blogu un sekoju visiem ieteikumiem un video pamācībām. Varētu teik, ka šis kurss domāts cilvēkiem, kas vēlas sākt dalīties ar savu informāciju un pieredzi interneta vidē, kā arī tiem, kas vēlas sākt pelnīt internetā.

Kursā tiek sīki un smalki paskaidrots un video pamācībās parādīts, kā pašam izveidot savu blogu un sākt rakstīt. Mācības notiek diezgan intensīvi – svēdienās vebināri internetā un katru dienu mājas darbi ēpastā, kas precīzi jāizpilda un atbildes jānosūta skolotājiem.

Papildus tiek piedāvāts piedalīties partnerprogrammās un sākt pelnīt naudu ar to palīdzību. Pats gan neesmu nekāds iesācējs šajās jomās, bet arī man bija interesanti atkārtot savas zināšanas un iegūt jaunas.

Iesaku šo kursu visiem, kas vēlas attīstīt savu biznesu ar interneta vides starpniecību. Blogs ir lieliska iespēja pavēstīt par sevi un savu biznesu pasaulei. Kurss gan ir krievu valodā, bet tāpat šīs zināšanas var izmantot arī angliskajā vidē un blogu veidot uz citas platformas.

Labprāt padalīšos ar informāciju, ja vēlēsieties veidot savu blogu angliskajā vidē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru